Over Looijengoed transport b.v.

Wat begon met melkbussen ophalen met paard en wagen word nu gedaan met 3 RMO`s (rijdende melk ontvangst) voorzien van moderne technologie om de melk te laden.

Toen Aart van Looijengoed in 1991 in het bedrijf begon van zijn ouders in Ermelo was er 1 vrachtwagen met een tank van 17.700 liter.

In 1992 kwam er een auto bij waarmee containers op en afgezet konden worden deze auto is gaan rijden voor een bedrijf dat pelsdiervoeder maakt.

In 2008 kwam het bedrijf volledig in eigendom van de huidige directeur Aart van Looijengoed en werd er met een stevige groei begonnen na eerst een traject van rekenen en overleggen werd er besloten om in 2011 een stuk industrieterrein te kopen in Wijster (Drenthe) met daarop een tankstation en een weegbrug.

Daarna werd in 2014 de grond van de buurman gekocht met daarop een truckgarage (Scania), truckwash, kantoren en opslaghallen.

Maar door de aanhoudende vraag van onze klanten voor op en overslag is er in 2017 besloten om de grond naast en achter ons terrein erbij te kopen.

In 2017 zijn we begonnen met de bouw van de eerste hal van 2500 m2 deze is voorzien van 2 laaddocks en wordt inmiddels gebruikt voor op en overslag voor onze klanten.

Ook wij zijn begaan met het milieu en daarom hebben we in oktober 2018 op het dak van de nieuwe op en overslaghal 690 zonnepanelen laten plaatsen zodat wij bijdragen aan een beter klimaat.

Ook zullen alle auto`s van ons in februari 2019 aan de Euro 6 norm voldoen wat betekent dat we aan de milieuwetgeving voldoen en zo maatschappelijk verantwoord ondernemen.